Imagen en sustitución de flash

ISO

Amb la creença ferma en que un bon sistema de qualitat proporciona una millora de processos que repercuteix en la confiança dels nostres clients, DEMCO va escollir i es va certificar en la norma internacional ISO 9001.
Aquest és el nostre compromís amb la qualitat dels nostres serveis i amb la satisfacció dels nostres clients.

productos_DEMCO Certificat ISO


MODELS FEFCO

 

La Federació Europea de Fabricants de Cartró Ondulat ha editat un llibre amb tots els models de caixes, a les que assigna un número oficial vàlid per a tot el continent europeu. Aquests models defineixen les mides i característiques de cada tipus de caixa, ja sigui amb o sense troquel. Aquesta codificació permet una eficaç comunicació entre proveïdor i client.productos_DEMCO Si així ho desitja, pot consultar el llibre dels models fefco.

FAQ

Quina caixa necessito?
Dependrà de 3 criteris:
-Del pes que s’hi posarà dintre. Si són més de 5kg, necessita canal doble.
-De les mides.
-De les condicions d’emmagatzematge de la caixa. Els papers que formen la caixa li atorguen unes propietats que poden veure’s modificades si la caixa es veu sotmesa a molta humitat, apilament i d’altres paràmetres. Els nostres tècnics l’ajudaran a triar la caixa que millor s’adapti a les seves circumstàncies i necessitats.

Es poden personalitzar? Com?
Les caixes es poden imprimir a tres colors, de forma totalment personalitzada, tot i que certes posicions d’impressió poden modificar les propietats estructurals de la caixa. El nostre departament d’impressió tindrà cura d’advertir-los d’aquestes limitacions físiques abans de que triïn el seu disseny.

Venen desmuntades? Van plastificades?
Per optimitzar l’espai logístic, tant de transport com el posterior emmagatzematge, les caixes són entregades paletitzades, desmuntades i planes.
Opcionalment es poden plastificar, en cas de que així ho vulgui, però haurà de sol·licitar-ho en el moment de realitzar la comanda.

Quins accessoris em poden ajudar?
Hi ha accessoris totalment imprescindibles per tota caixa com les cintes adhesives i d’altres molt útils com els papers de farciment, el plàstic bombolla o altres soluciones per a la protecció dels elements que contindrà la caixa. Per a facilitar un servei complet i de qualitat, tenim una estreta relació amb Papers Sans SA, empresa subministradora d’aquests accessoris i de qualsevol altra necessitat que tinguin amb respecte a l’embalatge.

Ecologia / Medi Ambient
Si dubta sobre el tipus d’embalatge que ha de triar per al seu producte per motius ecològics, li agradarà saber que el cartró és un dels embalatges que menor empremta mediambiental deixa al nostre planeta.
Si està interessat en saber-ne més pot visitar la nostra secció de medi ambient.

Conservació: Quant de temps puc emmagatzemar les caixes?
Les condicions ambientals i d’emmagatzematge influeixen decisivament en la conservació de les caixes de cartró. Tot i que les propietats dels papers escollits per fer el cartró també tenen molt de pes en aquesta qüestió.
Donat que hi ha tants factors influents, recomanem com a norma general no emmagatzemar més de tres mesos les caixes. Novament, els remetem al nostre equip tècnic per a obtenir informació més detallada al respecte.
DESCÀRREGUES


productos_DEMCO Certificat ISO
productos_DEMCO Catàleg de productes auxiliars
productos_DEMCO Models FEFCO

www.demco.es

Crta. Dosrius, 254 · 08440 Cardedeu (Barcelona) · España
Tel. +34 93 846 18 91 · Fax. +34 93 846 28 12
info@demco.es