Imagen en sustitución de flash

El cartró ondulat és l’embalatge sostenible per excel·lència. És natural, 100% reciclable i biodegradable.

 

Des de la producció del paper a partir d’arbres provinents de la silvicultura, passant per una fabricació i logística que duu anys millorant la seva eficiència, tot el procés està orientat a reduir l’empremta ambiental que deixem al planeta.

Més informació a la pàgina d’AFCO http://afco.es/sostenibilidad.htm (pàgina en castellà).


SILVICULTURA

La silvicultura o gestió forestal és el conreu dels boscos plantats expressament per a l’obtenció de la fusta de forma sostenible.
 
Les 430.000 hectàrees que hi ha a España de boscos per a la producció de paper, principalment pi i eucaliptus, estan contínuament regenerant-se i ajuden a reduir en 50 milions de tones de CO2 equivalent cada any.RECICLATGE

Cada cop que s’utilitzen els contenidors blaus de recollida selectiva, se li dona una nova vida al paper i al cartró. Les plantes papereres garantitzen el reciclatge d’aquests materials en la seva totalitat per tornar a fabricar paper. Fins i tot el material que ha de descartar-se per estar contaminat o no complir els requisits de qualitat de matèria primera és reaprofitat com a combustible.

Amb taxes d’utilització superiors al 80% i de reciclatge del 73%, España es situa entre els deu països que més reciclen del mon, recuperant 4’6 milions de tones anuals de paper i cartró.

 

www.demco.es

Crta. Dosrius, 254 · 08440 Cardedeu (Barcelona) · España
Tel. +34 93 846 18 91 · Fax. +34 93 846 28 12
info@demco.es